NézetEltérés

Magunkról

2014. május 26. - dajkag
A NézetEltérés (ex-Reakció) rendszertelenül publikáló, online közéleti-kulturális blog, mely javarészt véleményt nyilvánít különböző közéleti történésekről, eseményekről, "földalatti" kulturális rendezvényekről, kiadványokról számol be, kevésbé ismert művészeti csoportokkal, alkotásokkal foglalkozik, vagy ha épp olyan kedve van, a mainstream média által arcunkba tolt termékeket veszi elő és kritizálja. Célunk az informálás, a szórakoztatás és bizonyos témákban a szubjektív véleménynyilvánítás. Írásaink egy részében a valóság és a fikció gyakorta keveredik, céljuk pusztán a szórakoztatás, nevettetés, egyéb emóciók kiváltása. Ki-ki döntse el mit hisz el, mit vesz komolyan, illetve mit nem.

A szerkesztőség nem feltétlenül vall egyező nézeteket a honlapon megjelentetett cikkek tartalmával. A szerkesztők által megjelentetett írásokért az oldal nem, kizárólag az adott cikk íróját terheli felelősség. Az oldalon bárki megjelentethet írásokat, amennyiben azt a szerkesztők jóváhagyták.

Nem kívánunk senkinek életmódbeli tanácsokat adni, nem szolgálunk követendő példával, nincs szándékukban senkit befolyásolni. Az oldal megtekintése a néhol obszcén, vulgáris tartalom miatt csak 16 éven felüli olvasóknak ajánlott.
Az oldal szerkesztői beleegyeznek írásaik más oldalakon történő másodközlésébe, abban az esetben, ha a http://nezetelteres.blog.hu forráshely, illetve az adott cikket író alkotó neve jól láthatóan fel vannak tüntetve az újraközlés esetében. Ezek mellett a publikálásról a szerkesztőséget is tájékoztatni kell!

Más módon történő felhasználás lopásnak minősül, így a plagizáló személy – illetve médium – polgárjogi per alá vonható.

Elérhetőség: nezetelteres@451.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://reakcioinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr827809918
süti beállítások módosítása